قلب سالم اولویتی برای همه کس و همه جا کاشان

شعار امسال روز جهانی قلب:

قلب سالم اولویتی برای همه کس و همه جا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: شعار امسال روز جهانی قلب (29 سپتامبر مصادف با 7 مهر) با عنوان "قلب سالم اولویتی برای همه کس و همه جا" Healthy Heart choices for everyone, everywhere 29 September-2015) ) است.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی، با بیان اینکه بیماری قلبی عروقی اولین علت مرگ در دنیا است، افزود:در حال حاضر بیش از 17 میلیون مرگ در سال رخ می دهد که انتظار می رود تا سال 2030 به 23 میلیون نفر برسد.

وی تصریح کرد: اغلب این مرگ ها با فرهنگ سازی، آموزش و کنترل عوامل خطری مانند مصرف دخانیات، رژیم غذایی ناسالم و کم تحرکی قابل پیشگیری هستند.

دکتر مروجی، با اشاره به اینکه امسال روز جهانی قلب به این موضوع تخصیص داده شده است که چقدر محیط اطراف می تواند بر عوامل خطر و افزایش آن تاثیر بگذارد، ادامه داد: بیشتر اوقات افراد به علت انتخاب هایی که برای بیماری قلبی عروقی خود انجام می دهند، از طرف جامعه سرزنش می شوند در حالی که محیط هایی که در آن زندگی، کار و بازی و تفریح می کنیم، اثرات زیادی بر توانایی ما برای انتخاب های درست برای سلامت قلب ما دارند.

وی یادآور شد: هر فردی این حق را دارد که بتواند برای سلامت قلب خود، انتخاب های دوستدار قلب سالم را در هر جایی که زندگی، کار و بازی می کند، داشته باشد. ببینید چگونه می توانید اقداماتی را انجام دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، داشتن سبک زندگی سالم شامل تغذیه صحیح و انجام ورزش و پیاده روی هفته ای 3روز و به مدت 30دقیقه را به همگان توصیه کرد.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 17:58 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  7 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :460