بازدید کاردانها و کارشناسان بیماریها ازمرکز بهداشتی درمانی قهرودکاشان

بازدید کاردانها و کارشناسان بیماریها ازمرکز بهداشتی درمانی قهرود

سومین بازدید دوره ای کاردانها و کارشناسان بیماریها بامدیریت گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیردرتاریخ 25/6/1394 از مرکز بهداشتی درمانی قهرود برگزار شد.

در این بازدید پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید خانم دکتر کربلایی رضا پزشک مسئول مرکز پس از خیر مقدم به حاضرین در خصوص وضعیت جغرافیایی مرکز و بیماریهای غیرواگیر مطالبی را ارئه نمودند.

در ادامه آقای اخباری راد کاردان مبارزه با بیماریهای مرکز گزارشی از عملکرد بیماریهای غیرواگیر و واگیر در منطقه تحت پوشش را ارائه دادند.

سپس آقایان مستوری- جزایری و صالحی درخصوص گزارش اجرایی برنامه پورتال CH-روز جهانی قلب –گزارش اجرایی برنامه تالاسمی و بیماریهای واگیر مطالبی را بیان نمودند.

درادامه اعضای شرکت کننده ازخانه بهداشت ضمیمه وخانه بهداشت جوینان بازدید وچک لیستهای برنامه های غیرواگیر وواگیر را تکمیل نمودند.

در پایان گزارش بازدید توسط نمایندگان گروههای بازدید کننده درحضور پزشک مسئول مرکز ارائه ومطالب جمع بندی گردید.

ساعت : 11:48 -  روز  : پنج شنبه  - 26 /  6 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :524