جلسه آموزشی بیماری ایدز جهت پرسنل فوریتهای پزشکی دانشگاه برگزار شدکاشان

جلسه آموزشی بیماری ایدز جهت پرسنل فوریتهای پزشکی دانشگاه برگزار شد

دو جلسه آموزشی در سالن اجتماعات بیمارستان متینی برای تمامی پرسنل فوریتهای پزشکی دانشگاه شهرستان کاشان با همکاری همکاران واحد آموزش فوریتهای پزشکی  توسط کارشناسان گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه آمار و اپیدمیولوژی بیماری،راههای انتقال وعدم انتقال،احتیاطات استاندارد وکنترل عفونت  و...  معرفی مرکز مشاوره ایدز برای حاضرین ارائه گردید.

ساعت : 8:25 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  6 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :467