سومین کمیته  ارزیابی و نظارت بر ارائه خدمات جراحی پیشگیری از بارداری های ناخواسته برگزارشدکاشان

سومین کمیته ارزیابی و نظارت بر ارائه خدمات جراحی پیشگیری از بارداری های ناخواسته برگزارشد

در راستای اهداف باروری سالم ، سومین جلسه کمیته نظارت بر ارائه خدمات جراحی پیشگیری از بارداری های ناخواسته دانشگاه در دفتر معاونت بهداشتی تشکیل شد.

در این جلسه ابتدا کارشناس مسئول بهداشت خانواده و کارشناس برنامه باروری سالم در خصوص اقدامات انجام شده و نامه های ارسالی از اداره کل سلامت جمعیت خانواده و مدارس مطالبی را ارائه نمودند.

سپس اعضاء جلسه در مورد ارجاعات مراکز بهداشتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در پایان،جلسه با بررسی و تصمیم گیری در مورد 9 پرونده ارجاعی خاتمه یافت.

ساعت : 18:20 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :567