سمینار دو روزه آسم و آلرژی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

سمینار دو روزه آسم و آلرژی با هدف بالا بردن سطح آگاهی در خصوص تازه های این بیماری روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ششم و هفتم خردادماه سال جاری با حضور  دکتر مصطفی معین رئیس انجمن آسم و آلرژی، جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشگاه در سالن دکتر محمد قریب برگزار شد.

در ابتدا، دبیر علمی این سمینار، آسم را یکی از معضلات بهداشتی جهان و از شایع ترین بیماری های مزمن تنفسی در تمای گروهی سنی به خصوص کودکان و نوجوانان عنوان کرد و اظهار داشت: افراد مبتلا به این بیماری در جهان روبه افزایش است و بیش از 300 میلیون نفر میباشد که کمتر از یک درصد مرگ و میر را به خود اختصاص داده است.

دکتر مرضیه حیدرزاده، با اشاره به مرگ و میر پایین افراد مبتلا به آسم، گفت: ناتوانی های جسمی و هزینه های اقتصادی بالای برای خانواده ها از جمله پیامدها و عوارض این بیماری است.

عضو هیأت علمی دانشگاه، ضمن تاکید بر اهمیت این بیماری هدف کلی سمینار را افزایش آگاهی در مورد تشخیص، درمان، پیشگیری و ارائه جدید ترین و به روزترین یافته ها در مورد این بیماری برای پزشکان عمومی، متخصصان اطفال و متخصصان داخلی و عموم کسانی که با این بیماری درگیر می باشند، برشمرد.

دکتر حیدرزاده، افزایش آگاهی در مورد شیوع، مرگ و میر، ناتوانی ناشی از بیماری، بار اقتصای و راههای پیشگیری از شیوع بیماری را از از اهداف جزئی این سمینار عنوان کرد.

لازم به ذکر است این سمینار با امتیاز آموزش مداوم، به پیشنهاد گروه پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشتی، به همت دفتر آموزش مداوم دانشگاه و با همکاری انجمن آسم و آلرژی ایران و با حضور 100 شرکت کننده در سالن اجتماعات دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 8:39 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :512