مانور بسیج سلامت نوروزی در کاشان برگزار شد

مانور بسیج سلامت نوروزی سال 1393 همزمان با سراسر کشور، امروز مورخ 2/12/93 به همت کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به اجرای بسیج سلامت نوروزی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اشاره کرد و اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله فروشگاه ها، اماکن اقامتی - تفریحی، اماکن بین راهی و سرویس های بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها، مرکز سلامت محیط و کار و مجموعه معاونتهای بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور مسئولیت تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا در این ایام را بر عهده دارند.

دکتر سید علیرضا مروجی، با اشاره به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارت های بهداشتی گفت: برنامه بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه تا پایان پانزدهم فروردین سال بعد به صورت شبانه روزی و از ساعت 8 صبح لغایت 20 شب در کلیه روزهای اداری و تعطیلات با همکاری پرسنل بهداشت محیط با تاکید بر اماکن و مراکز حساس اجرا می شود.

وی، هدف کلی مانور را حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات ذکر و تصریح کرد: افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی مورد نظر، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن عمومی مورد نظر، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن بین راهی تحت پوشش، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و بین راهی از اهداف اختصاصی مانور است.

کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مراسم افزود:  در این مانور ، 12 گروه از بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط به صورت تصادفی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن اقامتی این شهرستان ها بازدید می کنند.

مهندس محسن فتحی مقدم تصریح کرد: جمع آوری مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز نیز از دیگر اقدامات بازرسان در این مانور است.

وی، با اشاره به اینکه این مانور با حضور چهار گروه از کارشناسان بهداشت محیط در شهرستان آران و بیدگل نیز برگزار شد، خاطرنشان کرد: طرح بازدید و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تا 15 فروردین ماه سال 94 ادامه دارد.

لازم به ذکر است همشهریان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با سامانه ارتباطات و رسیدگی به شکایات مردمی 1490 و  یا 55420022 تماس گرفته و مورد را اعلام نمایند.

ساعت : 7:57 -  روز  : یکشنبه  - 3 /  12 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :380