با ضد عفونی وسایل آرایشگاه از انتقال ایدز جلوگیری کنیم کاشان

با ضد عفونی وسایل آرایشگاه از انتقال ایدز جلوگیری کنیم

گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی با همکاری واحد بهداشت محیط و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کاشان نسبت به آموزش تعداد 50 نفر از متصدیان آرایشگاههای مردانه شهرستان کاشان در زمینه بیماری ایدز و هپاتیت اقدام نمود.

آقای دکتر هدایتی پزشک برنامه ایدز دانشگاه ضمن توضیح راههای انتقال و پیشگیری از بیماری، ضدعفونی وسایل آرایشگاه را از راهکارهای با اهمیت مقابله با بیماری ایدز دانستند.

ایشان رعایت خود مراقبتی در کنترل بیماری ایدز را تاکید و افزودند مراجعین به آرایشگاهها باید از وسایل شخصی جداگانه استفاده نمایند.
 لازم به ذکر است این جلسه آموزشی با مشارکت اتحادیه صنف آرایشگران مردانه و اتاق اصناف شهرستان کاشان برگزار شد.و در پایان بسته های آموزشی اچ آی وی/ایدز حاوی مطالب بهداشتی بین حاضرین توزیع گردید.

ساعت : 12:27 -  روز  : شنبه  - 13 /  10 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :845