جلسه نشست رویکردهای افزایش نرخ باروری کلی برگزار شدکاشان

جلسه نشست رویکردهای افزایش نرخ باروری کلی برگزار شد

جلسه توجیهی رویکردهای افزایش نرخ باروری کلی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه،معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه کاشان ، روسای ادارات  و مشاورین امور با نوان ادارات شهرستان کاشان مورخ 8/10/1393 در سالن جلسات مدیریت بحران فرمانداری ویژه کاشان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه گزارشی از رویکردهای افزایش نرخ باروری کلی، تحولات جمعیتی خانوارها و شاخص های باروری ارائه نمود.

در ادامه دکتر مروجی ضمن اشاره به چالش های موجود در برنامه باروری سالم، از جمله سقط، بارداری نا خواسته ، سزارین ، پیامدهای تک فرزندی ، طلاق، ازدواج  و ارائه آمار در این خصوص در کشور ودانشگاه ، به اقدامات انجام شده جهت بهبود شاخص ها و مشکلات موجود در دانشگاه اشاره و انتظارات معاونت از روسای محترم ادارات ومشاورین محترم امور بانوان را مطرح نمودند. در پایان مقرر گردید نمایندگان محترم ادارات برنامه های آموزشی مرتبط با باروری سالم را در ادارات اجرا و گزارش اقدامات را به فرمانداری ویژه شهرستان ارسال نمایند.

ساعت : 11:16 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  10 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :471