همایش پیاده روی همراه با آموزش تغذیه سالم برگزار شدکاشان

به مناسبت روز جهانی دیابت و داوطلب:

همایش پیاده روی همراه با آموزش تغذیه سالم برگزار شد

به مناسبت روز جهانی دیابت و روز جهانی داوطلب، همایش پیاده روی همراه با آموزش تغذیه سالم روز دوشنبه مورخ 19/8/93 در شهرستان کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این پیاده روی که با استقبال چشمگیر و حضور بیش از 1500 نفر از رابطین بهداشتی مراکز و پایگاههای تحت پوشش شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل و 300 نفر از بیماران دیابتی از واحد و مرکز دیابت برگزار شد،  مسیر 3 کیلومتری میدان جهاد تا پارک مدنی کاشان را پیاده روی کردند.

دکتر سید علیرضا مروجی ، معاون بهداشتی دانشگاه ضمن گرامیداشت روز جهانی دیابت و داوطلب سلامت و تقدیر و تشکر از خدمات داوطلبانه رابطین بهداشت، در خصوص اهمیت پیشگیری از بیماری دیابت با تغذیه سالم و نقش آموزش در کنترل بیماری دیابت توسط داوطلبان سلامت  مطالبی را ایراد نمود.

در ادامه این همایش عربشاهی کارشناس ارشد تغذیه واحد دیابت مرکز بهداشتی درمانی گلابچی در خصوص نقش تغذیه سالم در پیشگیری از عوارض بیماری مطالبی را ارائه داد.

شایان ذکر است رابطین بهداشت برخی از مراکز بهداشتی درمانی شهرستانهای کاشان و آران وبیدگل با برپایی جشنواره غذای سالم ، 20 نوع غذای سالم را برای بیماران دیابتی تهیه و طبخ  و در معرض دید همگان قرار دادند.

این گزارش حاکیست، درپایان همایش به رابطین بهداشتی و بیماران دیابتی به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

گفتنی است این همایش به همت گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر و واحد جلب مشارکتهای مردمی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری معاونت درمان دانشگاه و پشتیبانی شرکت نونوردیسک پارس برگزار شد.

ساعت : 10:32 -  روز  : سه شنبه  - 20 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :603