کارگاه آموزشی مهارت رفتار جرأتمندانه برای دانش آموزان مدرسه تمنایی برگزار شد. کاشان

کارگاه آموزشی مهارت رفتار جرأتمندانه برای دانش آموزان مدرسه تمنایی برگزار شد.

در تاریخ 26/7/1393 جلسه آموزشی با هدف آشنایی و توانمندسازی دانش آموزان در زمینه مهارت رفتار جرأتمندانه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی کارشناس ارشد روانشناسی پیرامون موضوعاتی همچون شناخت سبک های اصلی برقراری ارتباط ( پرخاشگرانه، منفعلانه، جرأتمندانه)، توضیح اجزای هر یک از سبک های ارتباطی (باورها، رفتارهای کلامی و غیرکلامی، احساسات، رویائی و حل مسئله و تأثیراتی که هر یک از این سه سبک بر دیگران می گذارند) و راهکارهای تغییر سبک های ناسالم برقراری ارتباط توضیحاتی ارائه نموده و دانش آموزان به روش ایفای نقش، روش صحیح برقراری ارتباط را ( سبک قاطعانه ) اجرا نمودند.

ساعت : 14:11 -  روز  : سه شنبه  - 29 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :565