اولین جلسه آموزشی – توجیهی مربیان بهداشت مدارس در سال تحصیلی جدید برگزار شد. کاشان

اولین جلسه آموزشی – توجیهی مربیان بهداشت مدارس در سال تحصیلی جدید برگزار شد.

در تاریخ 27/7/93 اولین جلسه آموزشی –توجیهی مربیان بهداشت مدارس در سال تحصیلی جدید با همکاری و هماهنگی بین بخشی با آموزش و پرورش و با حضور مدیریت محترم آموزش و پرورش در سالن اجتماعات آن اداره برگزار شد.

در ابتدا مدیر آموزش و پرورش پس از بیان اهمیت سلامت دانش آموزان و تأثیر آن بر افزایش یادگیری و آموزش، به جایگاه مهم سلامت و بهداشت جهت این گروه هدف پرداخت و از کلیه مربیان بهداشت مدارس خواست که به طور جدی در این خصوص فعالیت نموده و جهت اجرای برنامه ها برای دانش آموزان با معاونت بهداشتی دانشگاه همکاری لازم را داشته باشند.

در ادامه جلسه سرکار خانم خاندایی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و مدارس گزارشی از فعالیتهای اجرایی سلامت دانش آموزان و مدارس در سال تحصیلی جدید در خصوص پرونده الکترونیک سلامت مدارس و آموزش پدیکلوزیس سر در دانش آموزان ارائه نمودند.درنهایت جلسه با جمعبندی مباحث  و نقطه نظرات به کار خود پایان داد.

ساعت : 11:56 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :613