همایش پیاده روی خانوادگی سلامت روان توسط  مرکز بهداشتی درمانی کامو برگزار شد.کاشان

همایش پیاده روی خانوادگی سلامت روان توسط مرکز بهداشتی درمانی کامو برگزار شد.

به مناسبت فرا رسیدن روز "سلامت روان و حوادث ترافیکی" که از عناوین روزهای هفته سلامت روان می باشد و در راستای ارتقاء سطح سلامت روان افراد، همایش پیاده روی خانوادگی با حضور100 نفر از اهالی منطقه برگزار شد.

در این همایش که با همکاری شهرداری، نیروی انتظامی و مرکز بهداشتی درمانی شهر کامو انجام شد، پزشک مرکز بهداشتی درمانی کامو در خصوص اهمیت ارتقاء سلامت روان در جامعه و نقش حوادث ترافیکی در سلامت روان جامعه توضیحاتی را ارائه نموده و در ادامه بیان کردند:

بسیاری از تحقیقات نشان میدهد که آلودگی های صوتی و خستگی های مزمن جسمی و روانی ناشی از ترافیک، آستانه تحمل افراد را کاهش میدهد و استرس، اضطراب و پرخاشگری افزایش می دهد.

وی افزود: ترافیک یکی از جنبه‌های جدایی ناپذیر زندگی فعلی مردم در دنیا و از جمله کشور ماست ، که گریز از آن در برخی از شهرهای کلان امکان پذیر نیست.

آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد برنامه ریزی صحیح و علمی برای پیشگیری از عوارض جسمی، روانی و اجتماعی ناشی از ترافیک است.

در پایان به سوالات شرکت کنندگان پیرامون سلامت روان پاسخ داده شد و همچنین، طی مراسم قرعه کشی از شرکت کنندگان ، به تعدادی از برگزیدگان از سوی شهرداری منطقه جوایزی به رسم یادبود اهداء گردید.

ساعت : 9:12 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :582