برگزاری کارگاه آموزشی بسته های خدمتی جدید کودک سالم و مانا و کارت رشدهای جدید

کارگاه دو روزه  بسته خدمتی جدید مراقبت های ادغام یافته کودک سالم و مانا ویژه مراقبین سلامت زن و مرد طی چهار دوره در شهریور ماه برگزار شد.

در روز اول و در ابتدای کارگاه رئیس گروه سلامت جمعیت و خانواده در خصوص اهمیت حفظ و ارتقاء سطح سلامت کودکان و شاخص های مرتبط با برنامه های جاری سلامت کودکان در سطح دانشگاه مطالبی بیان نمودند. سپس کارشناس برنامه های سلامت کودکان معاونت بهداشت در خصوص بسته خدمتی جدید کودک سالم و تغییرات آن توضیحاتی را ارائه کرده و به لزوم اجرای برنامه کودک سالم و مانا در کلیه واحدهای تحت پوشش و همچنین استفاده از سامانه  MCMC(کودکان پرخطر) تاکید کردند. در پایان روز اول آموزش های مربوط به سلامت کودکان طبق بسته خدمتی جدید توسط کارشناس کودکان شبکه ارائه شد.

در ابتدای روز دوم بسته خدمتی جدید مانا توسط متخصصین محترم گروه اطفال ارائه شد. سپس کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت در خصوص منحنی و کارت رشد های جدید و تغذیه سالم در کودکان توضیحاتی بیان نمودند. در پایان روز دوم کارشناس شیر مادر مرکز بهداشت در خصوص اهمیت تغذیه با شیر مادر و مشاوره شیردهی اموزش های لازم را ارائه کردند.

ساعت : 12:6 -  روز  : یکشنبه  - 20 /  6 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :60