برنامه ملی خودمراقبتی

جلسه هماهنگی و توجیهی نسخه 02 دستورالعمل اجرائی برنامه ملی خودمراقبتی در تاریخ 1401/6/15 با حضور کارشناسان آموزش سلامت مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه برگزار گردید.

در این جلسه دستورالعمل برنامه های خودمراقبتی فردی، رابطان سلامت محله، گروههای خودیار، خودمراقبتی سازمانی و اجتماعی، سفیر سلامت طلبه،   دانش آموز و دانشجو به همراه فرم های مربوطه، بررسی شد و آموزشهای لازم در زمینه نحوه اجرای برنامه های مذکور ارائه گردید. همچنین در این جلسه برنامه ریزی لازم جهت اجرای دقیق دستورالعمل مذکور به منظور دستیابی به شاخص های مورد انتظار صورت گرفت.

ساعت : 9:4 -  روز  : شنبه  - 19 /  6 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :51