EN |
    ورود
   6:47:17 AM

توصیه های بهداشتی: ما می توانیم الگوی خود مراقبتی برای فرزندان مان باشیم.،داشتن خانه و خانواده ای سالم، ایمن و بانشاط نیازمند خودمراقبتی است،باخودمراقبتی،در هزینه های بهداشتی درمانی خود و خانواده صرفه جویی کنیم،خودمراقبتی به ما کمک میکند تا با قدرت ،سبک زندگی مان را تغییر دهیم و سالم و هدفمند زندگی کنیم،فرد سالم، خانواده سالم، دوستان سالم، همکاران سالم با  خود مراقبتی ،خود مراقبتی یعنی ارتقای  سلامت با تدبیر و امید.

1398 / 09 / 18
 

 جمعیت

 
  

کاشان

آران وبیدگل

جمع

شهری

251471

78238

329709

روستایی

22551

13129

35680

جمع

274022

91367

365389

 
  • نرخ رشد:1/1
  • بعد خانوار : 51/3
  • هرم سنی :

بهداشت باروری

  • میزان باروری عمومی : 5/54 در هزار
  • میزان باروری کلی :5/1
  • میزان زایمان ایمن : 100%
  • میزان پوشش های تنظیم خانواده بر حسب روشهای نوین : 59%

مرگ و میر

 1- میزان مرگ ومیر :
 
 

الف- میزان مرگ خام :7/4در هزار
ب-میزان مرگ کودکان زیر 1 سال : 3/14 در هزار
ج- میزان مرگ و میر مادران: 33 در صد هزار

2-امید به زندگی :

الف- مردان : 63/74
ب-زنان : 42/79

3-توزیع علل مرگ و میر :

ردیف

علت مرگ

درصد

1 

بیماریهای اسکلتی و عضلانی

63/

2

بیماریهای جلد و زیر جلد

11/

3

بیماریهای دستگاه تناسلی وادراری

32/3

4

بیماریهای دستگاه تنفسی

28/6

5

بیماریهای دستگاه گوارش

24/2

6

بیماریهای دوران حول تولد

27/3

7

بیماریهای سیستم خونساز و ایمنی

52/

8

بیماریهای سیستم عصبی

52/2

9

بیماریهای عفونی و انگلی

15/1

10

بیماریهای غدد, تغذیه و متابولیک

4

11

بیماریهای قلبی عروقی

68/43

12

بیماریهای روانی و اختلالات رفتاری

52/2

13

سوانح و حوادث غیر عمدی

29/12

14

خشونت به وسیله دیگران

4/

15

خودکشی

29/

16

سرطانها و تومورها

58/13

17

علائم و حالات بد تعریف شده ومبهم

38/1

18

ناهنجاریهای مادرزادی و کروموزومی

37/1

19

نامعلوم

45/

 

 

 دسترسی به خدمات بهداشتی

1- نسبت دسترسی به مراقبتهای اولیه بهداشتی از طریق شبکه های بهداشتی در مناطق شهری : 100%
2- نسبت دسترسی به مراقبتهای اولیه بهداشتی از طریق شبکه های بهاشتی درمناطق روستایی :100%

سلامت محیط و کار

1- نسبت دسترسی جمعیت ساکن در مناطق روستایی به آب آشامیدنی سالم :9/99%
2- نسبت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد خوراکی , بهداشتی دارای معیارهای بهسازی و بهداشتی :

الف-شهری : 1/90%
ب - روستایی : 84%

3- نسبت کارگاههای تحت پوشش خدمات بهداشتی : 90 درصد